Meeusenwoods
                                  

Welkom bij Meeusenwoods

Houtzagerij, houthandel en houtbewerking

Welkom bij ons bedrijf in Baarle-Nassau. Een houthandel die verder gaat dan alleen houtverkoop. Een houthandel waar we voornamelijk eikenhout verzagen en bewerken in onze werkplaats. Onze passie ligt in het proces van het verzagen van de bomen, in de houtzagerij, tot balken, planken en bladen van hoge kwaliteit. 


Hout op zijn best: van onze zagerij tot in uw interieur!!


  • Meeusenwoods voor website
  • Baarle-Nassau

Als houthandel kunnen we de balken maar ook bladen en planken direct leveren voor bijvoorbeeld constructiewerkzaamheden en renovaties. De planken en bladen laten we eerst ongeveer 1 jaar winddrogen aan de buitenlucht. In de droogkamer geven we het hout dan nog 3 maanden de tijd om te drogen tot het juiste vochtgehalte zodat het hout zijn beste eigenschappen behoud. Het hout is daarna klaar voor de houtbewerking in onze werkplaats, waar ze naar wens nog geschaafd, geschuurd of verlijmd kunnen worden. Alles op maat en naar wens te maken! 


Uw unieke houtproject begint hier bij Meeusenwoods.


In de houtzagerij kunnen boomstammen tot 1,40 meter verzaagd worden. Onze stevige balken en gebinten zijn perfect voor constructie in renovatie- en aanbouwprojecten, evenals voor het bouwen van prachtige tuinhuisjes.

In de werkplaats voor houtbewerking worden de planken en boomstambladen verwerkt tot een prachtige basis voor interieurtoepassingen.

Alles in verschillende diktes, breedtes en lengtes leverbaar. Onze producten worden naar wens op maat gemaakt en geleverd aan o.a. interieurbouw, meubel-, trappen- en houtverwerkende industrie, maar ook aan particulieren.